Telefon comenzi:
0746.752.225
  • 0746.752.225

Returnare

Retururi / Anulari / Rambursări 

Anularea și returnarea comenzii se poate efectua in 14 zile de la data efectuarii achizitiei pentru a se solicita rambursarea totală a sumei plătite.

Cumparatorul trebuie să deschida pachetul înainte de a semna pentru primire. În cazul în care produsul nu este în stare bună (este deteriorat), acesta nu trebuie acceptat. Retururile sunt acceptate în cazul în care "protocolul de primire in bune conditii”, a fost semnat atât de curier cat și de client.

Produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost primit.Prin urmare, cumpărătorul trebuie să includă in pachet, în aceleasi conditii în care a primit:
• Toate ambalajele ca de ex. cutii, pungi
• Accesorii ca de ex. cordoane și telecomenzi
• Certificate, manuale, precum și eventuale certificate de garanție
• Toate accesoriile incluse în pachet

Toate produsele returnate trebuie să fie receptionate în stare buna. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care sunt deteriorate, zgâriate sau nu sunt returnate în ambalajul de protecție. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care acestea au fost montate sau modificate.

Retururile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător și protejate ca in situatia livrarii initiale. Produsele returnate neprotejate corespunzător sau neambalate, nu vor fi acceptate.

SC CEDUMOTORS SRL are ca si deziderat procesarea retururilor în termen de 5 zile lucrătoare de la receptie, rambursarile sumelor achitate de cumparatori urmand a fi efectuate in următoarea zi lucrătoare.

SC CEDUMOTORS SRL  recomanda a fi contactați reprezentantii de vanzari înainte de a se returna un produs.