Telefon comenzi:
0746.752.225
  • 0746.752.225

Termeni si conditii

Condiții generale

Conținutul acestui site, cum ar fi text, imagini, logo-uri, precum și orice alte materiale afisate pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea SC CEDUMOTORS SRL.

SC CEDUMOTORS SRL permite accesul liber la acest site pentru vizualizare și utilizarea continutului acestuia in scopuri non comerciale. Materialele afisate pe acest site nu pot fi reproduse parțial sau integral sau modificate fara acordul scris al CEDUMOTORS.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.CEDUMOTORS.ro sunt noi, in ambalajul original al producătorului. Imaginile produselor prezentate pe site au caracter informativ.

Produsele comercializate nu incalca sau violează drepturi de autor, marcă, drept de publicitate, confidentialitate sau orice alt drept de proprietate în conformitate cu legile oricărei jurisdicții.

Garanția produselor

Produsele comercializate de SC CEDUMOTORS SRL, sunt interschimbabile cu piese de schimb originale în conformitate cu listele și cataloagele producatorilor. Garanția este valabilă, în conformitate cu legile europene. 

 

Vânzătorul nu este responsabil pentru garanție și va anula garanția în cazuri cum ar fi:

-          Produsul nu a fost montat într-un service autorizat

-          Produsul a fost deteriorat din cauza unui montaj neadecvat sau pentru că a fost montat impreuna cu alte piese deteriorate

-          Produsul a fost utilizat în alte scopuri decât cele specificate de vanzator

-          Produsul a fost identificat în mod greșit ca urmare a unei prezentări incorecte a datelor de către cumpărător

-          Produsul a fost deteriorat ca urmare a întreținerii incorecte a vehiculului

-          Vehiculul pe care a fost montat produsul a suferit accidentari sau a fost deteriorat

-          Produsul prezintă zgârieturi, lovituri, urme de îndoire urmare incercarilor cumparatorului de a-l monta neautorizat

Reclamațiile privind garanția produsului trebuie să fie prezentate impreuna cu următoarele documente:

- Factura emisa de SC CEDUMOTORS SRL

-Dovada că produsul a fost instalat într-un service autorizat

-Copia certificatului de înregistrare a autovehiculului 

Metode de plată


Ordin de plata
Plata prin ordin de plata bancar se face doar in baza facturii proforme. Clientii trebuie sa transmita prin email dovada platii.


La livrare (ramburs)
Plata se face in lei, integral, la livrarea sau la ridicarea produselor de la sediul nostru. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

 

Stocul de Produse

-Culoarea verde semnalizeaza faptul că produsul este pe stoc și poate fi livrat

-Culoarea portocalie semnalizeaza faptul că produsul va fi "disponibil incepand de la ..."

-Culoare roșie semnalizeaza faptul că produsul nu este pe stoc

ATENTIE: Datorita vanzarii produselor atat online cat si in magazinele de desfacere stocurile pot sa difere. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de diferentele de stoc tocmai de aceea va rugam sa apelati consultantii de vanzari pentru disponibilitatea produselor.

Pachete deteriorate

Responsabilitatea deteriorarii pachetului în timpul transportului apartine firmei de curierat, dacă evenimentul este constatat prin deschiderea pachetului în fața curierului si semnalat imediat vanzatorului. Pachetul trebuie sa fie refuzat. În cazul în care pachetul nu este deschis în fața  curierului și vanzatorul este anuntat ulterior ca pachetul este deteriorat, responsabilitatea apartine cumpărătorului.

În caz de daune ale pachetelor în timpul transportului SC CEDUMOTORS SRL  va înlocui produsele.

Informatii privind livrarea

-Produsele comandate sunt livrate în 24-48 ore după receptionarea platii. Inainte de expediere, cumparatorul este contactat telefonic pentru a ne asigura de corectitudinea adresei si a comenzii.
-Produsele comandate sunt livrate prin curier rapid (de regula Fan Courier sau URGENT/CARGUS).
-Clientii care aleg optiunea "plata la livrare" vor plati numerar contravaloarea produselor catre curier in momentul livarii.
-Oferim clientilor posibilitatea ridicarii produselor de la sediul nostru din RAMNICU VALCEA.

Pentru un produs achitat, în cazul în care a fost convenit intre vanzator si cumparator transportul, produsul va fi expediat prin SC CEDUMOTORS SRL , care va păstra, pentru perioada de timp necesară, dovada de expediere sau o dovada a transportului și / sau primire pentru cazurile în care produsele sunt pierdute în tranzit.

Cumpărătorul trebuie să accepte o perioada suficienta de timp pentru transport si livrare, cel puțin o săptămână iar in caz de divertgente să încerce soluționarea prin contactarea directă a SC CEDUMOTORS SRL .
Cumpărătorul va lua la cunostinta toate informațiile referitoare la costurile de transport în procesul de comanda.

Retururi / Anulari / Rambursări 

Anularea și returnarea comenzii se poate efectua in 14 zile de la data efectuarii achizitiei pentru a se solicita rambursarea totală a sumei plătite.

Cumparatorul trebuie să deschida pachetul înainte de a semna pentru primire. În cazul în care produsul nu este în stare bună (este deteriorat), acesta nu trebuie acceptat. Retururile sunt acceptate în cazul în care "protocolul de primire in bune conditii”, a fost semnat atât de curier cat și de client.

Produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost primit.Prin urmare, cumpărătorul trebuie să includă in pachet, în aceleasi conditii în care a primit:
• Toate ambalajele ca de ex. cutii, pungi
• Accesorii ca de ex. cordoane și telecomenzi
• Certificate, manuale, precum și eventuale certificate de garanție
• Toate accesoriile incluse în pachet

Toate produsele returnate trebuie să fie receptionate în stare buna. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care sunt deteriorate, zgâriate sau nu sunt returnate în ambalajul de protecție. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care acestea au fost montate sau modificate.

Retururile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător și protejate ca in situatia livrarii initiale. Produsele returnate neprotejate corespunzător sau neambalate, nu vor fi acceptate.

SC CEDUMOTORS SRL are ca si deziderat procesarea retururilor în termen de 5 zile lucrătoare de la receptie, rambursarile sumelor achitate de cumparatori urmand a fi efectuate in următoarea zi lucrătoare.

SC CEDUMOTORS SRL  recomanda a fi contactați reprezentantii de vanzari înainte de a se returna un produs.

Confidentialitate

SC CEDUMOTORS SRL , proprietarul site-ului www.CEDUMOTORS.ro  va păstra confidentialitatea informațiilor furnizate de client la accesarea și completarea formularului de înscriere.

Sunt aplicabile prevederile Politicii de confidentialitate emise de SC CEDUMOTORS SRL.

Contact Serviciu Clienti

Pentru intrebari sau solicitari ne puteti contacta zilnic de Luni pana Vineri intre orele 9.00- 17.00 la urmatoarele numere de telefon:

0746 752 225

0741 735 609